GARANTIE OPTICA CENTER GARANTIE OPTICA CENTER GARANTIE OPTICA CENTER GARANTIE OPTICA CENTER GARANTIE OPTICA CENTER GARANTIE OPTICA CENTER GARANTIE OPTICA CENTER GARANTIE OPTICA CENTER

Ochelarii sunt destinati exclusiv utilizarii de catre o singura persoana purtatoare. Ochelarii nu sunt destinati pentru a fi intrebuintati in conditii extreme, care pot duce la deteriorarea lor(zgariere, rupere, indoire, sfaramare, topire) si care ar putea pune in pericol integritatea sau sanatatea utilizatorului. Manevrati ochelarii cu ambele maini. Acordati o atentie sporita in utilizarea si manipularea ochelarilor ale caror lentile oftalmice sunt fixate in rama cu suruburi, capse sau fir, acestia fiind mai fragili. Nu pozitionati niciodata ochelarii astfel incat suprafata lentilelor sa se sprijine direct pe suprafete dure. Nu puneti ochelarii fara toc in buzunar sau in poseta, pentru a evita contactul cu obiecte ce pot provoca zgarieturi mecanice. Nu purtati ochelarii pe cap. Ochelarii se pastreaza obligatoriu in toc protejati de laveta din microfibra. Transportati ochelarii numai in tocuri adaptate marimii acestora. Nu lasati ochelarii in interiorul autovehiculului expusi radiatiei solare directe. Nu lasati si nu folositi ochelarii langa surse de caldura, foc deschis sau alte zone cu temperaturi extreme cum ar fi sauna, uscatorul de par, aragazul etc. Lentilele se curata cel mai bine sub jet de apa calduta cu o solutie de curatat cu PH neutru. Particulele de murdarie vor fi astfel indepartate, iar la stergerea cu o laveta de microfibra acestea nu mai pot cauza zgarieturi pe suprafata lentilei. Stergerea lentilelor cu alte materiale (textile sau servetele de hartie) poate provoca degradarea lor. Pentru curatare se recomanda spray-uri speciale de curatat lentile precum si stergerea cu lavete de microfibra. Nu folositi pentru curatare detergenti agresivi, alcool, acetone sau alte substante similare. Garantia acordata este valabila numai la deficiente ale lentilelor sau ramelor, determinate de defecte de fabricatie sau vicii ascunse, descoperite in conditiile unei intretineri conforme cu instructiunile de utilizare. Deteriorari precum: zgarieturi, fisuri, sparturi, deformari, arsuri, rupture, indoiri etc , nu sunt acoperite de garantie, fiind considerate efect al unei intrebuintari necorespunzatoare.

CONFIDENTIALITATE

Informatiile si fotografiile prezentate pe site-ul optica-center.ro au caracter informativ si pot fi modificate de catre Optica Center, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor/serviciilor pot fi incomplete insa optica-center.ro va prezenta informatiile cele mai relevante. Optica Center se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri care asigura buna functionare a acestui site.

Image Gallery

Traditie din 1971

Experienta acumulata din anul 1971 in optica medicala alaturi de cei mai buni si experimentati medici oftalmologi si opticieni, a reprezentat cheia succesului companiei noastre pe piata din Neamt . In tot acest timp am invatat sa oferim servicii personalizate de optica medicala si oftalmologie adaptate nevoilor fiecarui client, respectand si onorand astfel orice buget. Intotdeauna vom furniza clientilor nostri cele mai noi cunostinte si tehnologii in vederea intretinerii si protectiei ochilor .

Contact

Suntem alaturi de clientii nostri cu aceleasi servicii de inalta calitate si performanta in optica medicala si oftalmologie, care ne-au consacrat de-a lungul timpului. Continuati sa ne vizitati website-ul pentru ultimile stiri in optica medicala si oftalmologie .

Adresa: P-ta M. Kogalniceanu, H4, Piatra Neamt, Romania, 610023
Telefon: 0722 510 329
E-mail: opticacenter@yahoo.com mail@opticacenter.ro mail@optica-center.ro