CABINET OFTALMOLOGIE

Diagnosticare Oftalmologica, Prescriere computerizata ochelari, lentile de contact, Autorefractokeratometrie computerizata, Tonometrie non-contact (tensiune oculara), Examinare fund de ochi, Biomicroscopie, Extragere corp strain, Tratamente Oftalmologice

CAND AVEM NEVOIE DE OFTALMOLOG?

Daca observam ca vederea noastra slabeste, ca ochii se inrosesc tot mai des sau cand ne doare capul frecvent, in cazul in care lucram in fata calculatorului sau daca avem peste 40 de ani, probabilitatea de a avea nevoie de Consultatie Oftalmologica este tot mai mare. Vino la Cabinetul de Oftalmologie de la Optica Center Piatra Neamt !

ARTA DE A FACE   •   OPTICA MEDICALA Optica Center

DE CE ESTE IMPORTANTA EXAMINAREA OFTALMOLOGICA ?

Examinarea Oftalmologica este cea mai buna metoda pentru protejarea vederii deoarece poate detecta probleme oftalmologice premature, cand majoritatea pot fi inca tratate. Examinarile oftalmologice regulate le vor da o sansa specialistilor oftalmologi de la Cabinetul de Oftalmologie de la Optica Center Piatra Neamt sa va ajute in corectarea vederii si va vor da sfaturi pentru reducerea oboselii si ingrijirea ochilor.

MEDIC OFTALMOLOG

Ochelarii de vedere care confera o acuitate vizuala perfecta si o comoditate marita la purtare se recomanda numai dupa un Control Oftalmologic amanuntit efectuat la Cabinetul de Oftalmologie de la Optica Center Piatra Neamt. Consultatia oftalmologica este efectuata de medic primar oftalmolog . Rezultatul cel mai bun se obtine prin controlul oftalmologic manual efectuat de medicul oftalmolog impreuna cu aparatura oftalmologica computerizata de ultima generatie doar la Cabinetul Oftalmologic de la Optica Center Piatra Neamt.

OFTALMOLOGIE PENTRU TOATE VARSTELE

Dupa 40 de ani, majoritatea oamenilor sufera o deteriorare a vederii la aproape - un proces foarte natural. Pentru a intelege acest proces, trebuie sa stim cum se formeaza vederea clara: lentila cristalina a ochiului isi schimba forma in functie de distanta la care se afla obiectul privit. Elasticitatea cristalinului se deterioreaza in cazul presbiopiei. Primul semn: atunci cand cititi aveti tendinta sa tineti cartea sau ziarul mai departe de ochi si tot mai departe, pana cand nu mai puteti continua. In acest caz, ochelarii de citit ce va ofera vedere clara la 40 de cm ar putea reprezenta solutia, dar numai dupa un examen oftalmologic efectuat la Cabinetul Oftalmologie de la Optica Center Piatra Neamt . Pentru alte aplicatii, lentilele de ochelari bifocale sau progresive ar putea fi mult mai confortabile. Aceste lentile le gasiti la Optica Center Piatra Neamt.

ARTA DE A FACE   •   OPTICA MEDICALA Optica Center

SANATATEA OCHILOR NOSTRI

Consultatii oftalmologice regulate. Mergi regulat la medicul oftalmolog de la Cabinetul de Oftalmologie - Optica Center Piatra Neamt pentru consult. Chiar daca nu ai intampinat probleme de vedere, tot trebuie sa mergi la un control oftalmologic specializat pentru a te asigura de sanatatea ochilor tai. Specialistii oftalmologi de la Cabinetul de Oftalmologie - Optica Center Piatra Neamt sunt de parere ca trebuie sa vizitezi un medic oftalmolog anual. Persoanelor tinere, care nu au probleme de vedere, le este recomandat sa mearga la un Control Oftalmologic o data pe an sau la doi ani.

Consultatii Oftalmologie: Suna pentru programare
0722 510 329

Image Gallery

Traditie din 1971

Experienta acumulata din anul 1971 in optica medicala alaturi de cei mai buni si experimentati medici oftalmologi si opticieni, a reprezentat cheia succesului companiei noastre pe piata din Neamt . In tot acest timp am invatat sa oferim servicii personalizate de optica medicala si oftalmologie adaptate nevoilor fiecarui client, respectand si onorand astfel orice buget. Intotdeauna vom furniza clientilor nostri cele mai noi cunostinte si tehnologii in vederea intretinerii si protectiei ochilor .

Contact

Suntem alaturi de clientii nostri cu aceleasi servicii de inalta calitate si performanta in optica medicala si oftalmologie, care ne-au consacrat de-a lungul timpului. Continuati sa ne vizitati website-ul pentru ultimile stiri in optica medicala si oftalmologie .

Adresa: P-ta M. Kogalniceanu, H4, Piatra Neamt, Romania, 610023
Telefon: 0722 510 329
E-mail: opticacenter@yahoo.com mail@opticacenter.ro mail@optica-center.ro