Ai grija de vederea copilului tau ! Oftalmologie Computerizata !

Copilul tau sta cu fata foarte aproape de carte sau de caiet ? Strange pleoapele atunci cand se uita la televizor ori se freaca frecvent la ochi ? Are nevoie neaparat de o Consultatie Oftalmologica ! E destul de greu ca parinte sa-ti dai seama daca un copil are nevoie de control oftalmologic, pentru ca el nu se va plange niciodata ca nu vede bine. Ar trebui sa deduci insa ca e ceva in neregula atunci cand spune ca il doare capul sau strange ochii ca sa vada un lucru aflat la distanta. Uneori, copiii care au tulburari de vedere evita sa joace tenis, volei sau fotbal, pentru ca pur si simplu nu vad bine mingea. Mai mult, stau aproape de televizor, iar cand scriu sau cand citesc tin fata la cativa centimetri de caiet ori de carte.

ARTA DE A FACE   •   OPTICA MEDICALA Optica Center

Ca sa poti trata la timp problemele oftalmologice ale copilului, iti spunem care sunt cele mai frecvente dintre ele, cum le recunosti si care sunt riscurile la care este expus cel mic in fiecare caz :

Miopia il impiedica pe cel mic sa vada bine obiectele aflate la distanta. Aceasta afectiune e mai frecventa la copiii care au cazuri de miopie in familie si apare la cei mari ori la adolescenti. Necorectata cu ochelari de vedere cu lentile divergente (cu minus), miopia se agraveaza de la an la an.

Strabismul este o tulburare oftalmologica usor de depistat, pentru ca ochii copilului nu privesc in aceeasi directie. Imaginea este dubla, iar in timp, ochiul sanatos este suprasolicitat. Pe langa dezavantajele estetice, boala slabeste foarte mult vederea celor mici. Problema poate fi corectata doar pana la circa sase ani. Uneori sunt suficienti ochelarii de vedere.

Hipermetropia provoaca dureri de cap si de ochi, iar obiectele aflate in apropiere nu pot fi vazute bine, in timp ce vederea la distanta este clara. Si aceasta poate fi o mostenire de familie si poate aparea chiar de la nastere. Se corecteaza cu ochelari de vedere sau cu lentile de contact.

Astigmatismul distorsioneaza doar o parte dintre liniile din campul vizual si poate aparea la nastere sau odata cu miopia ori hipermetropia. Boala nu se agraveaza, dar nici nu se vindeca. Poate fi depistata la cabinetul de oftalmologie de medicul nostru oftalmolog si corectata cu ochelari cu lentile speciale, cilindrice.

Primul control oftalmologic

Prima consultatie oftalmologica se efectueaza chiar la nastere, pentru depistarea precoce a cataractei sau a glaucomului congenital. Urmatorul control oftalmologic trebuie facut la varsta de 3 ani, pentru a fi descoperite eventualele tulburari de vedere obisnuite. Vederea copilului trebuie testata apoi regulat, in primii ani de scoala, chiar daca aparent nu are probleme, pentru a-i putea fi corectata imediat orice tulburare.

SANATATEA OCHILOR NOSTRI

Consultatii oftalmologice regulate. Mergi regulat la cabinetul de oftalmologie de la Optica Center ® Piatra Neamt pentru consult. Chiar daca nu ai intampinat probleme de vedere, tot trebuie sa mergi la un control oftalmologic specializat pentru a te asigura de sanatatea ochilor tai. Specialistii oftalmologi de la Optica Center Piatra Neamt sunt de parere ca trebuie sa vizitezi un medic oftalmolog anual. Persoanelor tinere, care nu au probleme de vedere, le este recomandat sa mearga la un control oftalmologic o data pe an sau la doi ani.

Ochelari de soare cu lentile polarizante , pentru copii de la 0 luni la 15 ani

Foarte chic, cu rame si brate moi rezistente la socuri si avand forme rotunjite, ochelarii de soare protejeaza copilul in zilele insorite de vara, atunci cand mergeti in parc la plimbare sau in vacanta, pe plaja de la mare. Ochelarii sunt fabricati din materiale non toxice si non alergice , in conformitate cu standardele europene, ofera protectie ridicata impotriva razelor ultraviolete .

Image Gallery

Traditie din 1971

Experienta acumulata din anul 1971 in optica medicala alaturi de cei mai buni si experimentati medici oftalmologi si opticieni, a reprezentat cheia succesului companiei noastre pe piata din Neamt . In tot acest timp am invatat sa oferim servicii personalizate de optica medicala si oftalmologie adaptate nevoilor fiecarui client, respectand si onorand astfel orice buget. Intotdeauna vom furniza clientilor nostri cele mai noi cunostinte si tehnologii in vederea intretinerii si protectiei ochilor .

Contact

Suntem alaturi de clientii nostri cu aceleasi servicii de inalta calitate si performanta in optica medicala si oftalmologie, care ne-au consacrat de-a lungul timpului. Continuati sa ne vizitati website-ul pentru ultimile stiri in optica medicala si oftalmologie .

Adresa: P-ta M. Kogalniceanu, H4, Piatra Neamt, Romania, 610023
Telefon: 0722 510 329
E-mail: opticacenter@yahoo.com mail@opticacenter.ro mail@optica-center.ro